top of page
 • Vem är jag och vad gör jag?
  Det är jag som kommer att hjälpa dig att designa DIN nya hemsida. Har nyligen läst Webdesign och utvecklar nu hemsidor till förmånliga priser. Jag har massor av idéer som jag ser fram emot att dela med dig samtidigt som jag vill höra dina idéer. Det är lättare att brainstorma när man är flera kloka huvuden och detta hjälper jag dig med för att få fram det bästa resultatet så du blir nöjd.
 • Tid och pris?
  Tid och pris beror helt på hur stor och krävande hemsida du vill skapa. Jag jobbar med kvalitet och inte kvantitet därför försöker jag se till att just ditt projekt blir klar så så fort som möjligt men jag stressar inte igenom projekt och det viktiga är att du är nöjd med din nya hemsida. Mina priser är klart lägre generellt än hos andra webdesigners just för att jag är ny på marknaden, dock betyder inte det att du kommer få ett sämre resultat, allt handlar om öga för design och samarbetet med DIG. Kontakta mig med dina idéer så återkommer jag med ett personligt erbjudande för dig eller företaget.
 • Vilken typ av hemsida vill du bygga?
  Spelar ingen roll om det är en blogg, inspirationssida eller en hemsida för ett företag eller organisation, jag hjälper dig at bygga det du behöver och vill ha. Kontakta mig så kan vi prata mer.
 • Vad behöver jag från dig?
  För att jag skall kunna specificera ett erbjudande till dig/er så behöver jag självklart svar på en del frågor. Dessa frågor kan handla om innehåll så som text, bilder, logga etc. Jag kan hjälpa dig med mycket men jag behöver självklart höra vad du har för idéer för hemsidan själv. Behöver du hjälp på traven kan jag även hjälpa dig brainstorma. TEXT Innehåll till hemsidan är viktigt, finns det färdigt innehåll? Hur vill du kommnicera med dina användare? BILDER Vad vill du visa i bild? Har du egna bilder? Det finns även bildbibliotek där vi kan ta bilder till just din hemsida. LOGGA Har du redan en egen logga som du vill använda, perfekt då löser jag det. Om inte, så kan jag även hjälpa dig skapa en enkel logga.
 • Hur ser processen ut?
  Efter att du har kontaktat mig en första gång så planerar vi ett möte där jag visar dig idéer utifrån dina önskemål. Kommunikationen kan ske på Mail, Skype, WhatsApp, etc. Jag kommer att ta fram en första prototyp till dig helt utan kostnad så du kan få en känsla för hur din framtida hemsida kommer att se ut. I mötet så talar vi om den generella utformningen av din framtida hemsida, olika typer av design, färger, placering av innehåll etc. ​ Utifrån detta får vi en första design som vi sedan kan utvärdera och utveckla samt en tidsram för när din hemsida kommer att bli färdig. Jag håller kontakten med dig under hela uppbyggnadsprocessen så du kan komma med dina egna inputs och idéer om du vill.
 • Hur byggs hemsidan?
  Jag bygger alla mina hemsidor i ett fantastiskt system som gör det enkelt för dig som användare att göra ändringar senare. Detta system erbjuder olika paket för dig som användare beroende på hur du vill använda hemsidan, kanske vill du göra epost-utskick, ansluta din egna domän etc. detta görs så fort hemsidan är klar och betalning för detta sker direkt till webbhotellet och alltså inte till mig. Inga mellanhänder. Jag står endast för att hjälpa dig med designen, jag hjälper dig sedan att komma igång och lär dig systemet som är bus-enkelt.
 • Erbjudande
  För att du skall bli så nöjd som möjligt så bygger jag upp en prototyp gratis innan du bestämmer om du vill gå vidare och arbeta tillsammans. Detta är en ram och en överblick för att kunna se vilken känsla din hemsida kommer att ha innan du betalar något.
Popup 1 Kontaktsida

Låt oss slå våra kloka huvuden samman!

bottom of page